Átadták a Garay ÉlményPincét Szekszárdon

Egyedülálló turisztikai attrakcióval gazdagodott a tolnai megyeszékhely. A város központjában található, egykori dézsmapincét alakították át föld alatti élménykörút helyszínévé. A közel kétszázmillió forintos uniós támogatás révén interaktív kiállítás nyílt, amely minden apró részletében a bor és a borkultúra témájával foglalkozik.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Bor, élmény, kaland, felfedezés – augusztus 1-jétől látogatható a különleges kiállítás a Garay ÉlményPincében

Az utolsó simításokat végzik a szekszárdi Garay ÉlményPincében, amely 2014. augusztus 1-jétől várja a látogatókat. Nem mindennapi élményben lehet része annak, aki belép ebbe az egyedülálló létesítménybe! Több, mint kiállítás, több, mint pince – röviden így jellemezhetnénk az új, interaktív bemutatót, amelynek minden apró részlete a bor, a borkultúra körül forog. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Nyit a Garay ÉlményPince!

Utolsó simításokat végzik a szekszárdi Garay ÉlményPincében, mely 2014. augusztus 1-től nyitott pinceajtókkal várja a látogatókat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Szent Iván Éjszakája a pécsváradi Élményvárban

Június 21-én (szombaton), Szent Iván Éjszakáján beköltözünk a pécsváradi Élményvárba! 5 szekszárdi pincészet boraival érkezünk, mindenkit szeretettel várunk!

plakát újratöltve

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Friss képek az épülő Garay ÉlményPincéből

A készülő Garay ÉlményPincében a kitűnő borválogatások, az izgalmas és tartalmas kiállítás mellett a belsőépítészeti kialakítás is érdekességeket rejt!

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

A pünkösdi fesztiválon élményt, később különleges élményelemeket is kínál a szekszárdi Garay ÉlményPince

Június 6-a és 9-e között a Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválon találkozhatnak az érdeklődők a Garay ÉlményPincével. A létesítmény ezúttal még csupán kitelepül az eseményre, júliustól azonban már föld alatti élménykörutat kínál: a történelmi pincében különleges borokat és azokhoz illő ételeket kóstolhatunk, a bebarangolása közben olyan ismeretekre is szert téve, amelyeknek későbbi „borkalandozásaink” során is jó hasznát vehetjük. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Akadálymentesítés felsőfokon

Akadálymentesítés felsőfokon – A fogyatékossággal élők is élvezhetik a szekszárdi Garay ÉlményPince szolgáltatásait

Júliusban megnyílik a látogatók előtt a Garay ÉlményPince. A tolnai megyeszékhely legújabb, nemzetközi figyelemre is érdemes turisztikai attrakciója nemcsak attól különleges, hogy interaktív módon mutatja be a bor, a borkultúra és a szekszárdi borvidék témákat. Az értékét tovább emeli, hogy szolgáltatásait a látás-, a hallássérültek és a mozgáskorlátozottak is szinte teljes körűen élvezhetik. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Készül a föld alatti élménykörút – Már a padlófűtésnél tartanak a Garay Pincében Szekszárdon

Továbbra is lendületesen halad a Garay ÉlményPince kialakítása a tolnai megyeszékhelyen. A létesítmény egyre épül-szépül, már a majdani interaktív kiállítás néhány alapját is elhelyezték. Az érdeklődők egyelőre ismerkedhetnek azzal, hogy nyártól milyen hely várja majd őket egy Magyarországon páratlan attrakcióval. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Garay ÉlményPince: egyedülálló turisztikai attrakció formálódik Szekszárdon

Hétről hétre új, egyre szebb képet mutat a szekszárdi Garay Pince. A nagymúltú, többszáz éves létesítmény átalakítása tavaly októberben kezdődött meg. Pályázati projekt keretében Magyarországon páratlan különlegességgé építik át. Idén nyáron igazi élménypinceként nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Most a por az úr

Nem sokat lát az, aki mostanában lép be a Garay pince bejáratán, a benti munkálatok miatt ugyanis hatalmas mennyiségű por száll a levegőben.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!